Døden på Oslo S (Fløyelsmyk brie med fersk fiken og mandler)

Publisert 23 september, 2012

Jeg har gjort noe utrolig dumt. Og nå har jeg dårlig samvittighet. Veldig dårlig samvittighet. Jeg føler meg skitten. Har dusjet og skrubbet kroppen min men føler meg fremdeles skitten.

Det hele startet i går. En vakker lørdagsmorgen i høst-Oslo med kald vind og sporadiske regnbyger. Godt innpakket i mitt i varme kasjmirskjerf tuslet jeg gjennom byens gater for å gjøre dagens mange ærender. Men det er var et eller annet som ikke stemte. Det var noe annerledes med Karl Johans gate i dag, og det tok ikke lange tiden før jeg skjønte at de hadde sperret av hele midtpartiet i paradegaten. Det var nemlig avduket for årets Oslomaraton. Et løp jeg ikke kunne løpe, fordi mine vakre ben har bestemt seg for å være syke. Og som sikkert flere har fått med seg, er jeg både løpoholiker, og sjokoholiker (derfor jeg ikke ser ut som en volvo i størrelse). Uansett, hver gang en løper kom springende forbi, kjentes et stikk av smerte i mitt lille sjokoladedrasjerte hjerte. Det var rett og slett ikke fest. Jeg ville og løpe! 🙁

Omsider klarte jeg ikke å holde tårene tilbake, og hastet meg vekk fra åstedet. Plutselig var jeg på Oslo S. Jeg kjente trøstespisingsinstingtet ta overhånd. Det var da det fæle skjedde. Jeg gjorde noe jeg kommer til å huske resten av livet. Pakket inn i smerte tuslet jeg inn på Burgerking og bestilte en gigantisk burger laget av MUK og shit. Jeg spiste hele. Nå er jeg skitten, og merket for livet. Jeg var levende død.

Ja, ja. Nok drama. Gårsdagens fyfy-hendelse får ligge. Ny dag, nye muligheter. Dagens frokost som skal kurere meg er en nydelig brie, med oppskåret fersk fiken til, servert med Merlot-druer og mandler. God-søndag!

Dette trenger du:
en drueklase
et par fikner
en neve mandler
og litt oppskåret myk, fransk brie

Dette gjør du:
Skyll og skjær opp frukten, og anrett alt på et fat. Sett deg ned på gulvet med et glass vin, la Lana Del Rey strømme ut av høytalerne, og nyt det gode liv.

Vi blogges! 😀

Kategorier:    Dessert / Forrett / Høst / Jul / Sommer / Vår / Vinter

11 svar til “Døden på Oslo S (Fløyelsmyk brie med fersk fiken og mandler)”

 1. K sier:

  Utrolig engasjerende skriving! Du hadde gjort en god forfatter! 😀

 2. Rakel sier:

  Haha! Fantastisk, har savnet de innleggene der, det der er ordentlig god, gammeldags for all del- skriverier!

 3. Tone sier:

  Mmmmmm,god frokost 🙂

 4. Liam sier:

  Haha, fantastisk! Savnet både deg og de gale innleggene dine! 😀

 5. Du er minner om meg når jeg ikke får de skoene jeg vil ha (det varer aldri mer enn 5 min, så gir mannen min seg)… #dramaqueen #loveitalot!

 6. Ingse-Katrine sier:

  Jeg simpelten ELSKER dine fantastiske evner til å skrive gode innlegg. En dag kommer det BØKER og jeg kommer til å lese dem alle! Du er unik! Klem fra en super fan!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *